Billigst på PriceRunnerOm osBefro ApS er blandt Danmarks førende webshops inden for forbrugerelektronik og IT til hjemmet eller arbejdspladsen.


Hos Befro finder du et meget bredt sortiment af kvalitetsprodukter til faste, lave priser. Vi holder os løbende opdateret med de nyeste globale tendenser og produkter inden for udviklingen af forbrugerelektronik og gennem vores store leverandørnetværk skaffer vi stærke deals på populære produkter.Vores speciale er fotoudstyr i alle prisklasser. Vi har etableret et tæt samarbejde med både danske og internationale leverandører, hvilket betyder at vi kan skaffe markedets bedste priser og bedste udvalg.
100% sikker nethandel


Befro er naturligvis e-mærket. Det betyder, at vores kunder kan handle trygt og sikkert på vores hjemmeside, og at vi lever op til alle krav om god og etisk handel på nettet.

 

BEFRO ER FOR ALLE - DIN TOTAL LEVERANDØR

Omfattende service fra bestilling til levering


Hos Befro tror vi på, at høj og omfattende service gør forskellen. Vi gør vores bedste for at give vores kunder den bedst mulige service fra bestilling til levering - i form af grundig rådgivning om vores produkter, hurtig ordrebehandling og lavest mulig leveringstid. På forbrugersiden Trustpilot kan du se, hvordan vores kunder anmelder vores serviceniveau. Som kunde hos Befro kan du enten få varen leveret til døren eller komme forbi vores butik og kontor på Gunnar Clausens Vej 58, 8260 Viby J.

Befro er for alle


Vi forhandler varer til privatpersoner, små og mellemstore virksomheder samt offentlige institutioner. Tilmeld vores nyhedsbrev og få Befros skarpe tilbud hver uge. Du kan også følge os på Facebook - søg på Befro.
Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og vær blandt de første til at få rabatter, høre om alle
vores gode tilbud, nyheder og meget mere!

Trustpilot