Billigst på PriceRunner

Om os

Hos Befro finder du et meget bredt sortiment af kvalitetsprodukter til faste, lave priser. Vi holder os løbende opdateret med de nyeste globale tendenser og produkter inden for udviklingen af forbrugerelektronik og gennem vores store leverandørnetværk skaffer vi stærke deals på populære produkter.

 

Hvem er Befro?

Befro ApS har eksisteret i over 20 år, og har i rigtigt mange år været en af de førende webshops inden for forbrugerelektronik og IT til hjemmet eller arbejdspladsen. 
I 2012, 2013, 2014 og 2015 modtog Befro Børsens Gazellepris, hvilket betyder at virksomheden i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set har fordoblet omsætningen.

100% sikker nethandel

Befro er naturligvis e-mærket. Det betyder, at vores kunder kan handle trygt og sikkert på vores hjemmeside, og at vi lever op til alle krav om god og etisk handel på nettet.
 
BEFRO ER FOR ALLE - DIN TOTAL LEVERANDØR

Omfattende service fra bestilling til levering

Hos Befro tror vi på, at høj og omfattende service gør forskellen. Vi gør vores bedste for at give vores kunder den bedst mulige service fra bestilling til levering - i form af grundig rådgivning om vores produkter, hurtig ordrebehandling og lavest mulig leveringstid. På forbrugersiden Trustpilot kan du se, hvordan vores kunder anmelder vores serviceniveau. Som kunde hos Befro kan du enten få varen leveret til døren eller komme forbi vores butik og kontor på Gunnar Clausens Vej 58, 8260 Viby J, og afhente pakken.

Befro er for alle

Vi forhandler varer til privatpersoner, små og mellemstore virksomheder samt offentlige institutioner.

 

 

Newsletter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og vær blandt de første til at få rabatter, høre om alle
vores gode tilbud, nyheder og meget mere!

Trustpilot